Tulosteet

Kohteesta KalkkuWiki
Siirry navigaatioonSiirry hakuun


Tulokset

Tulostaa valitun luokan tulokset. Voit valita tulostemuodoksi listauksen tai tulosteen.

Tulokset.png

  • Listauksessa on kunkin kilpailijan tiedot riveittäin. Tietosisältö voidaan määrätä Asetukset-Perustiedot -ruudussa, kohta 2.1. Listamuoto ei kelpaa kilpailun viralliseksi tulokseksi mutta sitä on kätevä käyttää väli- tai tarkistustulosteisiin. Listamuoto kannattaa tulostaa vaakasuuntaan, jos maastokokeita on paljon.
  • Tulostemuodossa. on kilpailijan tiedot jaettu kahdelle tai useammalle riville riippuen maastokokeiden määrästä. Tämä muoto on tarkoitettu kilpailun viralliseksi tulokseksi.
  • Kun kopioit PNG-tyyppisen kuvatiedoston laskentahakemistoon, kuva tulostetaan tulossivulle. Testaa ennen kilpailua, että kuva on sopivan kokoinen ja tulostuu käytettävällä tulostimella halutun näköisenä.

Julkaise-näppäimellä tulostetaan (väli)tulokset tulosnäytölle ja internetin live-tulospalveluun.

Jos kyseessä on kilpailu, jossa AT-ajat lasketaan laskentaohjelmalla, saat AT-tiedot mukaan laskentaan ja tulosteeseen valitsemalla AT-laskenta -valintanapin.


Lähtöluettelo

Lahtoluettelo.png

Lähtöluettelo-valinnalla tulostat lähtöluettelon. Napsauttamalla hiirellä otsikkokenttää, voit määrätä tulostusjärjestyksen.

AT-listaus

Tulostaa valitun luokan AT-ajat maastokokeittain. Huom! Tämä valinta ei sijoita laskettuja arvoja kilpailijan tietoihin.

Kertalisenssit

Tulostaa Kertalisenssiyhteenvedon, jonka valvoja allekirjoittaa ja lähettää Moottoriliittoon. Tuloste on PDF-tiedosto.

Chrono Siirtotiedosto

Tekee asemakoneiden asetuksia varten siirtotiedoston ja näyttää kilpailun transponderitunnuksen.