Kilpailijan ohjeita

KalkkuWikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Maksaminen

Ilmoittautumisessa maksetaan osallistumismaksu verkkopankkitunnuksilla. Mahdollinen kertalisenssi maksetaan samalla.

Syötettyäsi tietosi pääset sivulle, jossa näet tietosi varmistukseksi. Lisäksi sivulla on salasana, jolla pääset halutessasi muuttamaan tietojasi tai voit peruuttaa ilmoittautumisen. Sivulla on myös linkki verkkopankkiisi. Linkkiä napsauttamalla pääset maksamaan ilmoittautumisen. Sivun tiedot lähetetään myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kun olet maksanut verkkopankissa, napsauta "palaa verkkokauppaan" -linkkiä, jotta maksusi rekisteröityy järjestelmään välittömästi. Palaamisen jälkeen klikkaa linkkiä Takaisin Lähtöluetteloon - tarkista ilmoittautumisen onnistautuminen - ota tarvittaessa yhteyttä kilpailun järjestäjään tai < info@fin-enduro.com >.

Mikäli katkaiset yhteyden heti maksun jälkeen, saattaa kestää 2-3 pankkipäivää ennen kuin maksusi näkyy ilmoittautumisjärjestelmässä.

Peruutukset

Peruutustilanteissa kilpailun järjestäjä hoitaa maksujen palautukset.

Ongelmia?

Jos pankkikuvakkeita ei tule näkyviin tietojen syöttämisen jälkeen "Olet ilmoittautumassa kilpailuun..." -sivulla, palaa takaisin edelliselle sivulle ja käy lävitse jokainen rivi, korjaa nimesi isoilla alkukirjaimilla (Sukunimi Etunimi), Lähiosoite, Postiosoite (Postinumero Paikkakunta), Puhelinnumero, Kerho. Tarkista, ettei syötetyillä riveillä ole turhia välilyöntejä. Tarvittaessa kirjoita kaikki uudelleen.

Maksulinkkipainike vanhaan tapaan lisätty 1.9.2018

Jos et saa toimimaan näillä tiedoilla, ota yhteyttä < info@fin-enduro.com >.